KONTAKT OS

RÅDGIVERBØRSEN

Du er meget velkommen til at kontakte Rådgiverbørsen ApS for yderligere information. Du kan skrive, ringe til os eller sende kontaktformularen. Vi vil svare hurtigst muligt.

ADRESSEOPLYSNINGER

Vesterballevej 5, 7000 Fredericia
+45 72 10 85 16 / +45 31 15 02 74

info@raadgiverborsen.com


Dine oplysninger behandles fortroligt


NIELS-BO NIELSEN

Med solid erfaring fra virksomhedsoverdragelser er Niels-Bo Nielsen din sparringspartner på Sjælland når du skal købe eller sælge virksomhed.
Du kan kontakte Niels-Bo Nielsen på telefon +45 53 85 03 77, mail eller via formularen til højre.

ADRESSEOPLYSNINGER

Baldersvej 5, 4180 Sorø
+45 53 85 03 77

nbn@raadgiverborsen.com


Dine oplysninger behandles fortroligt


JOHN FRELLSEN

John har de seneste godt 20 år arbejdet med kommerciel ledelse i pharma-branchen, både som ansat direktør og som ejerleder. John har altid arbejdet med stor fokus på ledelse, indkøb og salg, nationalt som internationalt.

I sin tid som direktør i flere store pharma- selskaber i Danmark og Sverige har John medvirket til adskillige opkøb af både virksomheder og produktsortiment med strategisk betydning. Siden 2009 har John været selvstændig med egne virksomheder i Schweiz, Sverige og Danmark.

John har derigennem deltaget i flere virksomhedsoverdragelser både som køber og sælger, inden han i 2019 trådte ind i RådgiverBørsen.

John er uddannet Cand. Negot fra Syddansk Universitet, hvilket han har suppleret med leder- og bestyrelsesuddannelser i Danmark og Frankrig.

Du kan kontakte John Frellsen på telefon +45 31 15 02 74, mail eller via formularen til højre.

ADRESSEOPLYSNINGER

Vesterballevej 5, 7000 Fredericia
+45 31 15 02 74

jfr@raadgiverborsen.com


Dine oplysninger behandles fortroligt


Rikke Moos

Cand.Polit. / Kommunikationsrådgiver

Rikke har arbejdet med kommunikation og marketing i snart 20 år. Som skribent, underviser og konsulent har hun hjulpet hundredvis af danske virksomheder i alle størrelser og brancher med at sælge og markedsføre deres produkter og ydelser via det skrevne ord.

Derudover rådgiver Rikke mindre virksomheder i strategisk online-markedsføring. Hun har været selvstændig siden 2003 – og har desuden erfaring med ledelse og projektledelse fra ansættelser i reklame- og it-branchen.

Rikke er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og har også eksamen i webkommunikation fra Danmarks IT-Universitet.

Du kan kontakte Rikke Moos på telefon +45 7026 4418, mail eller via formularen til højre.

ADRESSEOPLYSNINGER

Vesterballevej 5, 7000 Fredericia
+45 7026 4418

rm@raadgiverborsen.com


Dine oplysninger behandles fortroligt


Jeppe Frandsen

MBA / Strategirådgiver

Jeppe har de seneste 25 år arbejdet med strategi, forretningsudvikling og virksomhedsopkøb i større internationale koncerner. I dette regi har Jeppe stor erfaring med strategiske projekter og virksomhedsoptimering, såvel på omsætning som omkostninger.

I en årrække har Jeppe været virksomhedsindehaver, og har derfor oplevet og gennemført salgsprocessen fra begge sider af bordet.

Jeppe er uddannet HD/udenrigshandel fra CBS og har en MBA fra Erasmus Universitet i Holland. Hertil kommer forskellige kurser ved Copenhagen Business School, London Business School og Harvard Business School.

Du kan kontakte Jeppe Frandsen på telefon +45 7026 4421, mail eller via formularen til højre.

ADRESSEOPLYSNINGER

Vesterballevej 5, 7000 Fredericia
+45 7026 4421

jf@raadgiverborsen.com


Dine oplysninger behandles fortroligt


Morten Olsen

Virksomhedsmægler, cand.merc.

Morten Olsen har igennem de seneste 20 år arbejdet i finanssektoren i Nordens største bank. Arbejdet har primært bestået af både executive ledelse samt strategi og udvikling med et globalt ansvar.

Igennem mange år har Morten arbejdet med virksomheder indenfor finansiering, innovation og ledelse, som har givet et særdeles godt kendskab til hvordan virksomheder succesfuldt udvikler sig samt hvad der skal til få at få den rigtige pris for sin virksomhed.

Morten har ligeledes siddet i adskillige bestyrelser som både professionelt og frivilligt medlem.

Morten er uddannet HD i Finansiering samt Cand.merc i Organisation og Finansiering fra Copenhagen Business School. Dette er suppleret med ledelses- og strategi uddannelser i Danmark og Norden.

Du kan kontakte Morten Olsen på telefon +45 2540 2265, mail eller via formularen til højre.

ADRESSEOPLYSNINGER

Baldersvej 5, 4180 Sorø
+45 2540 2265

mol@raadgiverborsen.com


Dine oplysninger behandles fortroligt


Lone Hoffman

cand.merc.jur

Lone har i gennem mange år arbejdet med  økonomi- og regnskabsledelse i mange forskellige typer af virksomheder og brancher.

Hun har mange års erfaring med forskellige  virksomhedsrelaterede opgaver  med et fokus på især økonomi, HR og coporate compliance , men også de administrative, strategiske og andre projektrelateret opgaver.

Lone har på et tidpunkt i sin karriere også selv deltaget i sammenlægning/overdragelse  af virksomheder inden hun startede i Rådgiverbørsen.

Lone har siden 2013 været selvstændig inde for skov- og landbrug med fokus på juletræsproduktion til udlandet. Sideløbende af denne virksomhed har hun også haft en juridisk og økonomisk rådgivervirksomhed med bl.a. gældsrådgivning.

Lone er uddannet cand.merc.jur fra Aalborg Universitet. Nogle af hendes er specialer er koncern-koncernskatteret samt EU-selskabsret.

Du kan kontakte Lone Hoffman på telefon +45 7026 4403, mail eller via formularen til højre.

+45 7026 4403

lhh@raadgiverborsen.com


Dine oplysninger behandles fortroligt


Enrico Temberg

Enrico har en bred erhvervsmæssig erfaring dels fra 10 år som leder i forsvaret samt 20 år som leder i den private sektor i forskellige brancher.

Enrico har i mange år arbejdet med ledelse og optimering af processer i automobilbranchen på tværs af afdelinger. Desuden en stor erfaring med projektledelse, styringsværktøjer og finansiering.

Enrico er fortrolig med virksomhedsoverdragelser og kender til alle de processer der gennemgås i forbindelse med en handel, hvor Enrico altid bringer den gode stemning med til forhandlingsbordet. Enrico er uddannet leder i forsvaret samt grafisk trykker.

Endvidere uddannet leder i sikkerhedsbranchen. Flere ledelsesmoduler gennemført i automobilbranchen sideløbende.

Du kan kontakte Enrico på telefon +45 7026 4416, mail eller via formularen til højre.

+4570 26 44 16

ent@raadgiverborsen.com


Dine oplysninger behandles fortroligt