Blandt vores spidskompetencer finder du Formidling af Virksomhed:

En virksomheds overdragelse skal gerne være en positiv oplevelse for både sælger og køber.

Det kræver en grundig forberedelse, og erfaring. Man skal ikke forvente at det er noget der blot lige sker hen over natten.

Planlægning af den optimale overdragelse kan som indledning tage op til 3 – 5 år såfremt man har et ønske om den rette værdi optimering.

Selve processen fra virksomhede er ”sat” til salg, og til der er gennemført salg, må man forvente tager 9 – 18 mdr. idet der bl.a. skal udarbejdes informations materiale ”prospekt” over virksomheden, husk på at alt det du ved som virksomhedsejer, ved den kommende ejer jo ikke, og derfor er det vigtigt at give en kommende ejer et godt grundlag at tage stilling til inden der sker en overdragelse, dette vil spare parterne for mange misforståelser efterfølgende.

Stilstand i en virksomhed er lig med afvikling. Derfor ser vi et potentiale i de virksomheder der går ind i en udviklings fase, en fase der bl.a. vil være til gavn for

  • Ejer
  • Medarbejder
  • Samfundet

Qua vores arbejde med formidling af virksomheder over de seneste + 20 år har vi opbygget en stor erfaring i netop at bidrage med input til at din virksomhed står stærkt rustet til at møde fremtiden.
Har du et ønske om en dialog, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, enten det drejer sig om salg, køb eller udvikling, er du velkommen til at kontakte os for et u forpligtende møde