RådgiverBørsen er en landsdækkende virksomhedsmægler og virksomhedsrådgiver i segment SMV (omsætning op til kr. 500 mio.)

Vi bygger vores kunderelationer på dyb indsigt i kundens virksomhed netop for at kunne servicere optimalt.

Vi er medlem at DI.

Se vores betingelser her

Dine fortrolige virksomhedsrådgiver

Niels-Bo Nielsen

Email adresse:nbn@raadgiverborsen.com

Telefon: +(45)26110377‬

Vcard: Niels-Bo Nielsen

Niels-Bo har de seneste 20 år arbejdet med salgs- og produktionsledelse i større virksomheder, og har sideløbende rådgivet ejerledere i forbindelse med køb og salg af virksomheder.
I en årrække har Niels-Bo været indehaver af flere virksomheder, og har derfor været processen som både køber og sælger igennem i forbindelse med virksomhedsoverdragelser.

Desuden har Niels-Bo erfaring med bestyrelsesarbejde fra en række virksomheder både som aktionær og som indsat bestyrelsesmedlem.

Niels-Bo er uddannet grafisk trykker samt cand. jur. fra Københavns Universitet med speciale i bank- og finansieringsret og har desuden et indgående kendskab til selskabsret, ejeraftaler og konfliktløsning.

John Frellsen

Email adresse: jfr@raadgiverborsen.com

Telefon: (+45)31 15 02 74

Vcard:

John har de seneste godt 20 år arbejdet med kommerciel ledelse i pharma-branchen, både som ansat direktør og som ejerleder. John har altid arbejdet med stor fokus på ledelse, indkøb og salg, nationalt som internationalt.

I sin tid som direktør i flere store pharma- selskaber i Danmark og Sverige har John medvirket til adskillige opkøb af både virksomheder og produktsortiment med strategisk betydning. Siden 2009 har John været selvstændig med egne virksomheder i Schweiz, Sverige og Danmark.

John har derigennem deltaget i flere virksomhedsoverdragelser både som køber og sælger, inden han i 2019 trådte ind i RådgiverBørsen.

John er uddannet Cand. Negot fra Syddansk Universitet, hvilket han har suppleret med leder- og bestyrelsesuddannelser i Danmark og Frankrig.

Rikke Moos

Email adresse: rm@raadgiverborsen.com

Telefon: +45 7026 4418

Rikke har arbejdet med kommunikation og marketing i snart 20 år. Som skribent, underviser og konsulent har hun hjulpet hundredvis af danske virksomheder i alle størrelser og brancher med at sælge og markedsføre deres produkter og ydelser via det skrevne ord.

Derudover rådgiver Rikke mindre virksomheder i strategisk online-markedsføring. Hun har været selvstændig siden 2003 – og har desuden erfaring med ledelse og projektledelse fra ansættelser i reklame- og it-branchen.

Rikke er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og har også eksamen i webkommunikation fra Danmarks IT-Universitet.

Jeppe Frandsen

Email adresse: jf@raadgiverborsen.com

Telefon: +45 7026 4421

Jeppe har de seneste 25 år arbejdet med strategi, forretningsudvikling og virksomhedsopkøb i større internationale koncerner. I dette regi har Jeppe stor erfaring med strategiske projekter og virksomhedsoptimering, såvel på omsætning som omkostninger.

I en årrække har Jeppe været virksomhedsindehaver, og har derfor oplevet og gennemført salgsprocessen fra begge sider af bordet.

Jeppe er uddannet HD/udenrigshandel fra CBS og har en MBA fra Erasmus Universitet i Holland. Hertil kommer forskellige kurser ved Copenhagen Business School, London Business School og Harvard Business School.

Morten Olsen

Email adresse: mol@raadgiverborsen.com

Telefon: +45 2540 2265

Morten Olsen har igennem de seneste 20 år arbejdet i finanssektoren i Nordens største bank. Arbejdet har primært bestået af både executive ledelse samt strategi og udvikling med et globalt ansvar.

Igennem mange år har Morten arbejdet med virksomheder indenfor finansiering, innovation og ledelse, som har givet et særdeles godt kendskab til hvordan virksomheder succesfuldt udvikler sig samt hvad der skal til få at få den rigtige pris for sin virksomhed.

Morten har ligeledes siddet i adskillige bestyrelser som både professionelt og frivilligt medlem.

Morten er uddannet HD i Finansiering samt Cand.merc i Organisation og Finansiering fra Copenhagen Business School. Dette er suppleret med ledelses- og strategi uddannelser i Danmark og Norden.

Du kan kontakte Morten Olsen på telefon +45 2540 2265, mail eller via formularen til højre.

Lone Hoffmann

Email adresse: lhh@raadgiverborsen.com

Telefon: +45 7026 4403

Lone har i gennem mange år arbejdet med  økonomi- og regnskabsledelse i mange forskellige typer af virksomheder og brancher.

Hun har mange års erfaring med forskellige  virksomhedsrelaterede opgaver  med et fokus på især økonomi, HR og coporate compliance , men også de administrative, strategiske og andre projektrelateret opgaver.

Lone har på et tidpunkt i sin karriere også selv deltaget i sammenlægning/overdragelse  af virksomheder inden hun startede i Rådgiverbørsen.

Lone har siden 2013 været selvstændig inde for skov- og landbrug med fokus på juletræsproduktion til udlandet. Sideløbende af denne virksomhed har hun også haft en juridisk og økonomisk rådgivervirksomhed med bl.a. gældsrådgivning.

Lone er uddannet cand.merc.jur fra Aalborg Universitet. Nogle af hendes er specialer er koncern-koncernskatteret samt EU-selskabsret.

Enrico Temberg

Email adresse: ent@raadgiverborsen.com

Telefon: +45 7026 4416

Enrico har en bred erhvervsmæssig erfaring dels fra 10 år som leder i forsvaret samt 20 år som leder i den private sektor i forskellige brancher.

Enrico har i mange år arbejdet med ledelse og optimering af processer i automobilbranchen på tværs af afdelinger. Desuden en stor erfaring med projektledelse, styringsværktøjer og finansiering.

Enrico er fortrolig med virksomhedsoverdragelser og kender til alle de processer der gennemgås i forbindelse med en handel, hvor Enrico altid bringer den gode stemning med til forhandlingsbordet. Enrico er uddannet leder i forsvaret samt grafisk trykker.

Endvidere uddannet leder i sikkerhedsbranchen. Flere ledelsesmoduler gennemført i automobilbranchen sideløbende.