RådgiverBørsen er en landsdækkende virksomhedsmægler og virksomhedsrådgiver i segment SMV (omsætning op til kr. 500 mio.)

Vi bygger vores kunderelationer på dyb indsigt i kundens virksomhed netop for at kunne servicere optimalt.

Vi er medlem at DI.

Se vores betingelser her

Dine fortrolige virksomhedsrådgiver

Ole Pedersen

Email adresse:op@raadgiverborsen.com

Telefon:+(45) 20607373

Vcard:vcard Ole Pedersen

Ole Pedersen

Ole Pedersen, der har +20 års erfaring med virksomhedsformidling, idet han tidligere har opbygget anden mæglervirksomhed, som blev afhændet uden at køber ønskede at gøre brug af Ole Pedersens erfaring og netværk, samt fravalgte en klausul.

Denne erfaring af +500 virksomhedsoverdragelser, samt årligt +50 værdisætninger, ønsker Ole Pedersen fortsat at udvikle sammen med nye kunder.

Ole Pedersen har læst: Jura, Drifts økonomi og M MBA

Derudover har Ole Pedersen bestået formandsuddannelsen til bestyrelsesarbejde, hvilket har givet god indsigt i de strategiske processer, samt adgang til bestyrelsesposter.

Grunduddannelse / erfaring kommer fra produktionsvirksomheder, hvor Ole Pedersen har haft stillingen som adm. direktør med ansvar for den daglige drift, produktion og salg både på hjemmemarked og eksportmarked.

Ole Pedersen har gennem de seneste 20 år været udmeldt af både by og landsret som syns & skønsmand, ligesom Ole Pedersen er godkendt beskikket sagkyndig i henhold til retsplejeloven § 404, stk. 3 af Domstolsstyrelsen.

Niels-Bo Nielsen

Email adresse:nbn@raadgiverborsen.com

Telefon: +(45)26110377‬

Vcard: Niels-Bo Nielsen

Niels-Bo har de seneste 20 år arbejdet med salgs- og produktionsledelse i større virksomheder, og har sideløbende rådgivet ejerledere i forbindelse med køb og salg af virksomheder.
I en årrække har Niels-Bo været indehaver af flere virksomheder, og har derfor været processen som både køber og sælger igennem i forbindelse med virksomhedsoverdragelser.

Desuden har Niels-Bo erfaring med bestyrelsesarbejde fra en række virksomheder både som aktionær og som indsat bestyrelsesmedlem.

Niels-Bo er uddannet grafisk trykker samt cand. jur. fra Københavns Universitet med speciale i bank- og finansieringsret og har desuden et indgående kendskab til selskabsret, ejeraftaler og konfliktløsning.

Bjørn Norem

Email adresse: bono@raadgiverborsen.com

Telefon: (+45)7170 1303

Vcard: Bjørn Norem

Bjørn Norem er Rådgiverbørsen / aktiv virksomhedsformidling s kontakt når det gælder virksomheds formidling i Østjylland. Bjørn Norem har mere end 25 års erfaring inden for M&A / virksomhedsformidling området, herunder også revision og generel virksomhedsrådgivning. I tilknytning til Bjørn´s aktiviteter i DK har han et godt kendskab til de norske marked, idet han gennem sine mere end 25 år også har betjent det norske marked, og derfor opbygget et godt netværk både i DK og N. Bjørn kan tage hånd om din virksomhed med høj kompetence  og integritet gennem hele processen.

John Frellsen

Email adresse: jfr@raadgiverborsen.com

Telefon: (+45)23665267

Vcard:

John har i de seneste 6 år arbejdet i Stockholm indenfor pharma-branchen, og efter en succesfuld afhændelse af sit svenske firma har han nu fokus på at bygge sin forretning op herhjemme. RådgiverBørsen Fyn får til huse i John’s kontorer i Videnparken lige ved motorvejsafkørslen i Fredericia. Privat bor John i Strib med sin familie.

Per Villumsen

Email adresse: kontor@raadgiverborsen.com

Telefon: (+45)20607372

Vcard: