RådgiverBørsen er en landsdækkende virksomhedsmægler og virksomhedsrådgiver i segment SMV (omsætning op til kr. 500 mio.)

Vi bygger vores kunderelationer på dyb indsigt i kundens virksomhed netop for at kunne servicere optimalt.

Vi er medlem at DI.

Se vores betingelser her

Dine fortrolige virksomhedsrådgiver

Niels-Bo Nielsen

Email adresse:nbn@raadgiverborsen.com

Telefon: +(45)26110377‬

Vcard: Niels-Bo Nielsen

Niels-Bo har de seneste 20 år arbejdet med salgs- og produktionsledelse i større virksomheder, og har sideløbende rådgivet ejerledere i forbindelse med køb og salg af virksomheder.
I en årrække har Niels-Bo været indehaver af flere virksomheder, og har derfor været processen som både køber og sælger igennem i forbindelse med virksomhedsoverdragelser.

Desuden har Niels-Bo erfaring med bestyrelsesarbejde fra en række virksomheder både som aktionær og som indsat bestyrelsesmedlem.

Niels-Bo er uddannet grafisk trykker samt cand. jur. fra Københavns Universitet med speciale i bank- og finansieringsret og har desuden et indgående kendskab til selskabsret, ejeraftaler og konfliktløsning.

John Frellsen

Email adresse: jfr@raadgiverborsen.com

Telefon: (+45)31 15 02 74

Vcard:

John har i de seneste 6 år arbejdet i Stockholm indenfor pharma-branchen, og efter en succesfuld afhændelse af sit svenske firma har han nu fokus på at bygge sin forretning op herhjemme.

John varetager RådgiverBørsen’s kunder i Jylland og på Fyn fra kontoret i Fredericia samtidigt med generel ledelse og udvikling af RådgiverBørsen.

Du kan kontakte John Frellsen på telefon +45 31 15 02 74, mail eller via formularen til højre.