RådgiverBørsen er en landsdækkende virksomhedsmægler og virksomhedsrådgiver i segment SMV (omsætning op til kr. 500 mio.)

Vi bygger vores kunderelationer på dyb indsigt i kundens virksomhed netop for at kunne servicere optimalt.

Vi er medlem at DI.

Se vores betingelser her

Dine fortrolige virksomhedsrådgiver

Niels-Bo Nielsen

Email adresse:nbn@raadgiverborsen.com

Telefon: +(45)26110377‬

Vcard: Niels-Bo Nielsen

Niels-Bo har de seneste 20 år arbejdet med salgs- og produktionsledelse i større virksomheder, og har sideløbende rådgivet ejerledere i forbindelse med køb og salg af virksomheder.
I en årrække har Niels-Bo været indehaver af flere virksomheder, og har derfor været processen som både køber og sælger igennem i forbindelse med virksomhedsoverdragelser.

Desuden har Niels-Bo erfaring med bestyrelsesarbejde fra en række virksomheder både som aktionær og som indsat bestyrelsesmedlem.

Niels-Bo er uddannet grafisk trykker samt cand. jur. fra Københavns Universitet med speciale i bank- og finansieringsret og har desuden et indgående kendskab til selskabsret, ejeraftaler og konfliktløsning.

John Frellsen

Email adresse: jfr@raadgiverborsen.com

Telefon: (+45)31 15 02 74

Vcard:

John har de seneste godt 20 år arbejdet med kommerciel ledelse i pharma-branchen, både som ansat direktør og som ejerleder. John har altid arbejdet med stor fokus på ledelse, indkøb og salg, nationalt som internationalt.

I sin tid som direktør i flere store pharma- selskaber i Danmark og Sverige har John medvirket til adskillige opkøb af både virksomheder og produktsortiment med strategisk betydning. Siden 2009 har John været selvstændig med egne virksomheder i Schweiz, Sverige og Danmark.

John har derigennem deltaget i flere virksomhedsoverdragelser både som køber og sælger, inden han i 2019 trådte ind i RådgiverBørsen.

John er uddannet Cand. Negot fra Syddansk Universitet, hvilket han har suppleret med leder- og bestyrelsesuddannelser i Danmark og Frankrig.

Rikke Moos

Email adresse: rm@raadgiverborsen.com

Telefon: +45 7026 4418

Rikke har arbejdet med kommunikation og marketing i snart 20 år. Som skribent, underviser og konsulent har hun hjulpet hundredvis af danske virksomheder i alle størrelser og brancher med at sælge og markedsføre deres produkter og ydelser via det skrevne ord.

Derudover rådgiver Rikke mindre virksomheder i strategisk online-markedsføring. Hun har været selvstændig siden 2003 – og har desuden erfaring med ledelse og projektledelse fra ansættelser i reklame- og it-branchen.

Rikke er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og har også eksamen i webkommunikation fra Danmarks IT-Universitet.

Jeppe Frandsen

Email adresse: jf@raadgiverborsen.com

Telefon: +45 7026 4421

Jeppe har de seneste 25 år arbejdet med strategi, forretningsudvikling og virksomhedsopkøb i større internationale koncerner. I dette regi har Jeppe stor erfaring med strategiske projekter og virksomhedsoptimering, såvel på omsætning som omkostninger.

I en årrække har Jeppe været virksomhedsindehaver, og har derfor oplevet og gennemført salgsprocessen fra begge sider af bordet.

Jeppe er uddannet HD/udenrigshandel fra CBS og har en MBA fra Erasmus Universitet i Holland. Hertil kommer forskellige kurser ved Copenhagen Business School, London Business School og Harvard Business School.

Morten Olsen

Email adresse: mol@raadgiverborsen.com

Telefon: +45 2540 2265

Morten Olsen har igennem de seneste 20 år arbejdet i finanssektoren i Nordens største bank. Arbejdet har primært bestået af både executive ledelse samt strategi og udvikling med et globalt ansvar.

Igennem mange år har Morten arbejdet med virksomheder indenfor finansiering, innovation og ledelse, som har givet et særdeles godt kendskab til hvordan virksomheder succesfuldt udvikler sig samt hvad der skal til få at få den rigtige pris for sin virksomhed.

Morten har ligeledes siddet i adskillige bestyrelser som både professionelt og frivilligt medlem.

Morten er uddannet HD i Finansiering samt Cand.merc i Organisation og Finansiering fra Copenhagen Business School. Dette er suppleret med ledelses- og strategi uddannelser i Danmark og Norden.

Du kan kontakte Morten Olsen på telefon +45 2540 2265, mail eller via formularen til højre.