Ole Pedersen tager sin egen medicin: Efter at have solgt sin virksomhed, starter han en ny.

Opfordringen kommer fra netværket, hvor det kræver dyb indsigt at ramme plet med prisen ved virksomhedshandler.

Efter at have solgt sin virksomhed gennem 20 år, Virksomhedsbørsen, starter Ole Pedersen en ny virksomhed, RådgiverBørsen.  Kernen er forsat køb og salg af virksomheder, nu suppleret med rådgivning om udvikling af virksomhederne. Fremover handler det til gengæld ikke om den administrative direktørrolle, men derimod om den direkte, personlige rådgivning.

”Jeg har fået en del opfordringer fra mit netværk, hvor jeg personligt er blevet bedt om at løse deres opgaver. Og jeg holder meget af at arbejde i marken og hjælpe både købere og sælgere direkte,” siger Ole Pedersen.

Derfor fortsætter Ole Pedersen sit virke, der bygger på netværk blandt ejere af små og mellemstore virksomheder, deres rådgivere og den investorgruppe i markedet, der er parat til at købe.

”Jeg fokuserer dels på at kende markedet, så jeg kan komme med en realistisk værdiansættelse for virksomhederne. Dels på mit netværk i forbindelse med at finde rette køber, hvilket er afgørende for succes.”

Essensen af en netværker

Efter 40 år i erhvervslivet har Ole Pedersen kort sagt taget sin egen medicin: solgt sin virksomhed og startet en ny. De første 20 år var han leder og direktør i produktionsvirksomheder, hvorefter han med sit opbyggede netværk tog hånd om køb og salg af virksomheder og opbyggede Virksomhedsbørsen.

Opbygningen af netværket startede tidligt i karrieren, bl.a. som formand for Junior Chamber Denmark (JCI), og det er en fortsat, bevidst proces – hver dag.

”Revisorer og advokater er virksomhedernes nærmeste rådgivere. De kender mig i forvejen og ved, hvad jeg står for, så de ringer og spørger, om jeg vil hjælpe. Desuden kender jeg jo utallige dygtige virksomhedsejere og potentielle købere.”

Fortrolighed i DNA’et

Udfordringen er at få en realistisk afklaring af virksomhedens værdi. Det kræver dyb indsigt og mange års erfaring at ramme plet, og ord som fortrolighed, tillid og agtpågivenhed går igen, når man taler med Ole Pedersen:

”Det er hele mit DNA at skabe dyb fortrolighed. Samtidig bliver jeg jo yderst stolt, hver gang jeg bliver tildelt denne tillid.”

Han understreger samtidig, at et salg også kan gå skævt. Virksomheden skal passes gennem hele processen, hvor omsætning og resultater skal fastholdes. Ellers falder værdien.

Hele landet

Med RådgiverBørsen ønsker Ole Pedersen at dække hele landet fra sin base i Fredericia.

”Jeg har tidligere haft en stor del af min aktivitet på Sjælland, så der har jeg også et godt netværk. Og en københavner handler hellere i Jylland, end en jyde handler med en københavner.”

Kontakt:

Ole Pedersen,  20 60 73 73, op@raadgiverborsen.com